Babypaabudget.dk

Tilbud på gode rygsække til børnehavebørn

Herhjemme har vi altid været begejstrede for mini-udgaven af Fjällräven, og denne klassiker har da også fulgt mine sønner siden vuggestuen. Jeg er vild med retro-designet, der vækker minder om min egen spæde ungdom i 80’erne, og et stort plus er, at tasken nærmest ikke kan slides op.

Men desværre har den et par mangler i forhold til mine (nu store børnehave)børns aktuelle behov. Dels er den blevet en kende for lille til at rumme både madkasse, drikkedunk og andet, eksempelvis skiftetøj. Dels er stropperne smalle og ikke polstrede, hvilket betyder, at den ikke er komfortabel at bære på længere ture. Edit: Har siden jeg skrev indlægget set, at man faktisk kan købe polstringer til taskens stropper her

Jeg har søgt på nettet efter solide rygsække til børnehavebørn – drenge som piger – og her er, hvad jeg fandt. På tilbud endda:

 

Cam Cam quiltet rygsæk til børn på tilbud

Ok, trods tilbudsprisen ligger denne quiltede rygsæk fra danske Cam Cam stadig i den dyre ende. Men fin er den bestemt. Materialet, der er vand- og smudsafvisende, er GOTS-certificeret, og tasken har justerbare polstrede stropper. Den måler 34,5 cm i højden og 26 cm i bredden.

Udsalg Cam Cam rygsæk til børn

Tasken fås i grå eller lyserød, og den er sat ned fra 599,00 kr. til 479,20 her Tilbuddet er desværre udløbet!

 

Tilbud på Liewood rygsæk til børn

Endnu en fin rygsæk i det blødeste materiale. Tasken er fra danske Liewood og er fremstillet i 100% økologisk bomuld. Den fås både, som vist nedenfor, i kaninudgaven, men også med panda- og katte motiv. Farverne er fine og sarte – måske er det værd at nævne, at tasken kan vaskes i maskinen på 30 grader.

Rygsækken har kraftige remme, som kan justeres i længden, og den måler 31,5 x 25 cm.

Liewood Rygsæk på tilbud

Liewoods rygsæk er fundet på Parcellet.dk, hvor den er nedsat fra 500 kr. til 299,00 kr – se her

 

Rygsæk fra Mini Rodini med Panda logo

Mini Rodinis søde Panda Backpack i farverne orange eller lyseblå, lukkes med guld lynlåse, og har en sød Panda applikation foran. Taskens mål er 32 x 24 x 9 cm, og den har justerbare stropper.

Tilbud på Mini Rodini rygsæk

Rygsækken fra Mini Rodini er nedsat fra 529,00 kr til 317,40 her.

 

Elodie Details rygsæk på udsalg

Godt nok er denne rygsæk fra svenske Elodie Details ikke meget større end mini-rygsækken fra Fjällräven. Til gengæld har den en termolomme på siden, så drikkedunken ikke fylder i tasken. Rygsækken har detaljer i ægte læder, forede justerbare stropper, samt en strop til at binde om brystet.

Rygsæk fra Elodie details udsalg

Tasken fra Elodie Details er nedsat fra 399,95 til 319,00 kr her

 

Store rabatter på LEGO rygsække til børn

Spørger I mine drenge, er ham her Kai fra LEGO Ninjago the shit. Og ligeså er rygsækken, naturligvis. På Pixizoo.dk er der masser af gode tilbud på rygsække fra LEGO, og netop nu sparer du helt op til 60%. Tilbuddet er desværre udløbet!

Tasken mål er 35 x 29 x 16 cm, og har polstrede stropper og ditto rygpanel. Tillige er tasken udstyret med en brystrem, der kan justeres.

Taskens førpris er 349,00 kr. Den er nedsat til 196,00 kr. her

 

City Mini rygsæk til halv pris

Det var på Bilka.dk, jeg fandt denne billige taske. Jeg kan ikke umiddelbart læse, hvordan den lukkes – såfremt det er med lynlås, er den jo ret så praktisk for et børnehavebarn:

Tasken fra Bilka måler 35 x 25 x 11 cm. Den er nedsat fra 199,00 kr. til kun 99,00 kr. på Bilka.dk

 

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tilføj en kommentar