Babypaabudget.dk

Tilbud på fine ting til børneværelset fra Ohh Noo

Mærket med det finurlige navn Ohh Noo, er grundlagt i Slovakiet. Firmaet har allerede vundet mange priser for den gode og eksklusive kvalitet, og for det helt unikke design.

I Ohh Noo’s kollektion kan du blandt finde dukkevogne, legetæpper, gyngeheste, sengetøj, legetøj og andre skønne ting. Meget af dét, Ohh Noo producerer, findes blot i et begrænset antal, ligesom meget er produceret på efterspørgsel.

Hidtil har jeg ikke haft held med at finde Ohh Noo på tilbud. Men jeg har finkæmmet nettet for udsalg, og det lykkedes mig at støve 25% op på følgende:

 

Dukkevogn fra Ohh Noo med 25% rabat

Ohh Noo dukkevogn tilbud

Denne vogn er temmelig populær, og yndig, det er den i hvert fald. Du kan købe den med 25% på instahjem.dk, hvor den er sat ned fra 899,00 kr. til 674,25 – se her.

 

Legetæppe fra Ohh Noo på udsalg

Legetæppe Ohh Noo tilbud

Rigtig fint legetæppe med bilbane. Det er fremstillet i vævet bomuld, og måler 120 cm x 120 cm. Det er nedsat fra 649,00 kr. til 486,75, og du kan købe det her

 

Træklodser med bogstaver fra Ohh Noo

Ohh Noo træklodser udsalg

Der er mange timers leg og udfordring i disse skønne træklodser fra Ohh Noo. Klodserne måler 5 x 5 cm, og alle bogstaver (minus æ, ø og å) er repræsenteret samt tallene fra 1-9. De bliver leveret i en praktisk lille pose, og du kan købe dem på udsalg til 291,75 her

OBS! Udsalget slutter d. 3. maj 2017

 

Flere indlæg i samme kategori:

Tilbud på legetelte

Dukkevogne på udsalg

Tilføj en kommentar