Babypaabudget.dk

Spar op til 40% på LEGO og LEGO Duplo

En trofast læser har lige gjort mig opmærksom på, at du kan spare helt op til 40% på klassisk legetøj fra LEGO hos Coop (tilbuddet kræver ikke medlemskab).

Desværre gælder tilbuddet kun til og med i dag, men ikke desto mindre, vil jeg skynde mig at dele det med jer andre. Selvom der er lang tid til jul, kunne det også være en oplagt og træfsikker gave-idé.

Der er mange forskellige pakker at vælge mellem (se dem alle her på Coop.dk) – nedenstående er blot et lille udpluk:

 

LEGO Duplo klodser på udsalg

LEGO Duplo klodser på tilbud

LEGOs Duplo-serie er et hit til mindre børn. Med denne pakke følger motiver til en masse modeller, som dit barn kan inspireres til at bygge – resten klarer fantasien.

Alder: 1½-5 år

Pakken kan du i dag købe for 160,95 kr. (normalpris 229,95 kr) her

 

Klassiske legoklodser på tilbud

LEGO klodser på tilbud

Med disse klassiske LEGO-klodser, er der garanti for mange timers god leg og underholdning. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan skabe og bygge af pakkens mange farverige klodser. Pakken indeholder også et hæfte med bygge-ideer, og mange flere kan gratis downloades fra nettet.

Alder: 4-99 år

Den er nedsat fra 229,95 kr. til 160,95 kr. her

 

Op til 40% rabat på DUPLO favoritter

DUPLO bondegård på tilbud

Bondegården her, er blot én af mange pakker, der indgår i LEGOs byggeverden til de mindste. Barnets fantasi og kreativitet udfordres og stimuleres, samtidig med, at de lærer noget om livet på en bondegård.

Alder: 1½-5 år

Køb pakken på tilbud til 104,95 kr. her

Indlægget indeholder affiliate-links

Tilføj en kommentar