Babypaabudget.dk

Soft Gallery

Soft Gallery owl stofbleer

Anbefalede webshops, der sælger Soft Gallery:

BabyFryd

Må jeg se dit værelse – op til 40% rabat på sengetøj

Ovellie

Sovedyret – op til 50% rabat

 

Soft Gallery’s tilblivelse og designs

Soft Gallery blev i 2007 grundlagt af Barbara Hvidt og Tine Holt Møller. Barbara har uddannet sig både til designer og modfotograf, mens Tine er uddannet designer, og har arbejdet for en række kendte designvirksomheder.

Designerparret mødte hinanden i London i løbet af deres første studieår. Siden dengang er deres venskab og professionelle partnerskab vokset sig stort og stærkt. Kollektionerne vokser, det samme gør sortimentet, og i dag kan Soft Gallery bryste sig med at være repræsenteret i hele 32 lande.

Soft Gallery er på samme tid poetisk, lunefuld og stilrent design. Det er stadig Barbara Hvidt og Tine Holt Møller, som står i spidsen for designet af det luksuriøse børnetøj, men samarbejdet med lokale og internationale kunstnere er en lige så stor del af kollektionernes udtryk. Disse kunstner bidrager på hver deres måde – med hver sin udtryksform – til de mønstre, prints, broderier og illustrationer, man ser på de smukke kollektioner.

Soft Gallery’s kreationer er mestendels udført i blide farver, og hver et produkt har deres egen unikke detalje. Designet er tidsløst og samtlige produkter er udført i de bedste materialer.

I dag kan man i sortimentet finde både sengetøj til baby, junior og voksen, stofbleer, babytøj, børnetøj, ammepuder, pusleunderlag mm. Derudover findes der også de fineste ting til hjemmet, heriblandt puder, tæpper, tallerkener, vasketøjsposer og andet.

 

Soft Gallery lagersalg, tilbud & udsalg

Jeg vil på bloggen informere jer om, så snart Soft Gallery afholder lagersalg. Det plejer de at gøre ca. to gange om året, men jeg kender endnu ikke datoerne på deres forårs-lagersalg.

Hvis du ikke har tålmodighed til at vente til de kommende lagersalg, kan du på bloggen følge med i, når jeg poster indlæg med eksempelvis gode tilbud på Soft Gallery baby sengetøj. Du kan også læse indlægget om udsalg på Soft Gallery babytøj – her er der nemlig besparelser på helt op til 70%.

Vil du vide mere om designet, kan du se Soft Gallery’s officielle hjemmeside her.