Babypaabudget.dk

Legetelte på tilbud

Skønne legetelte på udsalg

 

legetelt fra VilacBillederne er fra mine sønners legeværelse (beklager, at kvaliteten ikke er den bedste). Teltet, eller tipien om man vil, har dannet ramme om mange hyggelige stunder, gemmelege og middagslure. Og gør det stadig. Det er fremstillet af kraftig lærred, som holdes på plads af 6 rundstokke i træ.

Teltet købte jeg i tidernes morgen på ophørsudsalg i den franske webshop Serendipity. Mærket er Vilac – ditto fransk – og du kan få det på tilbud på barnetsverden.dk. Her er det nedsat fra 895,00 kr. til 742,00 kr.

 

Kids Concept legetelt til halv pris

Kids Concept telt på tilbud

Teltet fra Kids Concept er fremstillet af kraftig bomuld, der er fastgjort til en ramme af træ. Det er forsynet med et hyggeligt lille vindue, som har et gardin, der kan foldes op. Teltet er sammenklappelig, og derfor nemt at tage med i haven, eller pakkes sammen, hvis pladsen er trang. Det er sat ned fra 1199,95 kr. til 599,95 kr. hos Børnenes Kartel.

 

51% rabat på legetipi fra Alice & Fox

Alice & Fox legetelt tilbud

Teltet her er spottet hos Jollyroom.dk. Det fås i 4 andre farver, og det mintgrønne er sat ned med 51% – fra 1299,00 kr. til 639,00 kr. Teltdugen er lavet af 100% bomuld, og det er bygget op af 5 runde træpinde.

 

Legetelt med liberty stof på tilbud hos Coop

Telt fra Barrutoys

Så yndigt legetelt med liberty stof på indersiden. Det er lavet af 5 fyrretræspinde og stof i kraftig kanvas. Indgangen samt gardinet ved vinduet kan rulles op, og fastgøres med velcrobånd. Du finder det nedsat fra 1099,00 kr. til 879,00 kr. på Coop Shopping.

 

Tilbud på Firm living legetelt

Firm living telt på udsalgFirm Livings legetelte er vældig populære, og udgaven i gul ikke mindst. Jeg har fundet det på tilbud til 639,00 kr. hos Coolshop.dk, og denne pris er inkluderet fragt. Legeteltet er lavet af printet bomuld, der hænger på en træramme. Teltet har to vinduer med gardiner, der kan rulles op og ned.

NunuNu legetelt til nedsat pris

Legetelt på tilbud

Skønt legetelt fra NunuNu med masser af fine detaljer. Teltdugen er lavet af økotex certificeret bomuld, der holdes på plads af træstænger. Det er nedsat til 799,95 her.

 

Tipi til inden- og udendørs brug

Jox details legetelt

Teltet er udført i kraftig og slidstærkt kanvas, der er monteret på 4 runde teltstokke af træ. Det er fra Jox details, og kan købes her for 549,00 kr. (førpris 749,00 kr.).

 

Nettets billigste legetipi

Tipi legetelt fra Bilka

Legetipi’en her er på tilbud, og er den billigste jeg kan finde i hele net-land. Og dét tænker jeg, at mange af jer sikkert er interesseret i. Den er fundet på Bilka.dk, hvor den koster 374,25 kr.

 

Sebra legetelt med 50% rabat

Sebra tipi halv pris

Opdatering d. 29.04.17. Siden jeg skrev indlægget, har jeg fundet denne vendbare Sebra Tipi til halv pris. Du skal bruge koden Baby50, og derefter trækkes der 50% fra på alle varer ved kassen. Se mere på Babyhome.dk 

Tilføj en kommentar