Babypaabudget.dk

Sebra tilbud

Rabatkode til køb af Sebra Interiør

Hvis der var frit valg på alle interiørhylder, ville jeg vælge Sebra. Jeg elsker kombinationen af det moderne design og traditionelle håndværk, de fine farver og lækre materialer. Sebra interiør har i flere år gået sin sejrsgang på mange børneværelser, og er elsket af såvel store som små.

Sebras produkter er mestendels håndlavede i naturmaterialer, og i sortimentet finder du alt lige fra sengetøj og lamper til møbler og legetøj.

 

Køb Sebra Interiør med rabat på Babytoys.dk

I den fine webshop Babytoys.dk har de et kæmpe udvalg af trælegetøj, stoflegetøj, motorisk legetøj og meget mere til dit barn. I webshoppen finder du også skønne varer fra Sebra Interiør, og sortimentet udvides og opdateres løbende. Der er stor rift om de populære produkter fra Sebra, men fortvivl ikke – de gode mennesker bag Babytoys.dk gør deres ypperste, for hurtigt at fylde lageret op igen.

Jeg har nok en gang indgået et samarbejde med Babytoys.dk, og for dig betyder dét, at du kan spare 20% på hele Sebra sortimentet. 

For at få rabat på produkterne fra Sebra Interiør, skal du skrive BUDGET20

under ‘Evt. værdikode’. Feltet finder du i dén del, hvor du indtaster dine kundeoplysninger.

Koden gælder til og med torsdag d. 27. april 2017

 

Rabat på legekøkken fra Sebra

Sebra legekøkken tilbud

Jeg har før kastet min kærlighed over dette fine legekøkken fra Sebra (hvorfor fås det ikke i voksenstørrelse 🙂 ?). Køkkenet er udstyret med en ovn, to kogeplader og en vask, der kan tages af. På Babytoys.dk kan du spare 20% på legekøkkenet, når du bruger koden BUDGET20. Du kan finde det her

 

Baby- og junior seng fra Sebra med 20% rabat

Sebra seng tilbud

Sebra sengen er en relancering af den klassiske Juno Seng, som Sebra har fået rettigheden over. Jeg vil gætte på, at sengen er dén mest populære baby- og junior seng, der findes på markedet. Og dette med god grund. For ét er, at den er køn at se på, noget andet – og ikke uvæsentlig er – at sengen kan justeres i takt med, at dit barn vokser.

Du kan købe sengen med rabat lige her – husk at tilføje koden BUDGET20 i betalingsdelen.

 

Rabat på hæklet legetøj fra Sebra

Sebra trækdyr tilbud

Sebras hæklede legetøj er et hit blandt børn, og en oplagt gaveidé til barnedåb og barselsbesøg. Sortimentet tæller blandt andet tøjdyr, rangler, musikuroer, og trækdyr, der alle er håndhæklede i 100% bomuld. På Babytoys.dk får du netop nu 20% på alle hæklede Sebra produkter. Du skal bare huske at skrive koden BUDGET20. Se alle de hæklede Sebra produkter her.

 

 

Kommentarer
2 kommentarer til “Rabatkode til køb af Sebra Interiør”
 1. My siger:

  EJ, øøøøøøv – det fik jeg set aaaaalt for sent. Der er ikke noget håb om at Babytoys forlænger koden et par dage. Ellers krydser jeg fingre for at der snart kommer en ny lækker kode op. Nu havde vi nemlig lige besluttet os for den Sebra babyseng, så øv det var ærgerligt 🙂

  • Hej My.
   Desværre var det en tidsbegrænset kampagne, Babytoys.dk kørte. Jeg poster naturligvis et nyt indlæg, så snart der er nye rabatkoder til køb af Sebra 🙂
   Bedste hilsener og god weekend fra
   Helle

Tilføj en kommentar