Babypaabudget.dk

Om bloggen/kontakt

Hvem skriver?

Mit navn er Helle, og jeg er den heldige mor til to skønne drenge – Holger på seks år og Viggo på fem. Vi bor på Nørrebro i København sammen med Kasper – børnenes far – der arbejder som bygningsingeniør. Jeg er uddannet sygeplejerske, hvilket har bragt mig vidt omkring i den store verden, særligt i krigsramte områder.

Mellem barsler og blog, sygeplejerske på deltid (og mor hele tiden), har jeg haft en butik med second hand baby- og børnetøj her i København. Det var mestendels dén butik, der kickstartede min hang til røverkøb og deslige.

 

Om bloggen

Jeg er passioneret tilbudsjæger og en trofast gæst til lagersalg. Derfor vil bloggen flere gange om ugen blive opdateret med fund, kup, udsalg, tilbud, lagersalg og meget mere. Du vil også kunne finde tips til køb af billigt babyudstyr i udlandet og ideer til indretning.

 

Kontakt/info:

Hvis du har en kommentar, forslag, ris eller ros til bloggen, hører jeg hellere end gerne fra dig. Jeg vil også blive utrolig glad for tips, som omhandler tilbud, udsalg og fund til babyer og småfolk – skriv til info@babypaabudget.dk

 

Annoncering:

Har du en idé til et samarbejde eller et produkt/en webshop, du ønsker, jeg skal omtale, er du meget velkommen til at kontakte mig på info@babypaabudget.dk