Babypaabudget.dk

Molo fleece på tilbud – 50% på alle udsalgsvarer

Jeg opdagede i jagten på fleece tøj til mine sønner, at der i Molos egen webshop er 50% på alle udsalgsvarer. Dette tilbud skal naturligvis ikke gå ubemærket hen 🙂

De gode rabatter gives blandt andet på fleece dragter, fleece trøjer samt flyverdragter og både udvalg, farver og størrelser er bredt repræsenteret.

 

Molo – design i børnehøjde

Molo har designet farverig børnetøj i høj kvalitet siden 2003, og i 2005 udvidedes kollektionen til også at omfatte babytøj. Det er ikke kun i Danmark, at baby- og børnetøj fra Molo er populært. I lande som Holland, Sverige, Norge og England, har Molos kreative og farveglade designs, for længst vundet indpas.

Molos kollektioner er skabt på børnenes præmisser; tøjet skal være komfortabelt, så barnet ikke begrænses i dets udfolden og udforsken. Samtidig skal tøjet appellere til barnets fantasi og kreativitet. Derfor vil du ikke sjældent se, at Molos baby- og børnetøj er fremstillet i stærke farver, har masser og prints og finulige detaljer.

 

Fleece trøjer og fleece dragter for enhver smag

Molos fleece kollektion favner bredt. Sortimentet tæller både det farvestrålende og humoristiske design, og tøj i afdæmpede farver uden for mange detaljer. Jeg er kæmpe fan af den klassiske vante-fleece, og kan ikke sige mig fri for at blive en smule nostalgisk. Begge mine sønner havde dragten med de strikkede lommer i størrelse mini, og kvaliteten er absolut godkendt!

Molo vante fleece dragt

Fleece dragterne hedder Udo, og har strikkede vanter som lommer. I de små størrelser er der ombuk ved hænder og fødder, så dragten er ekstra rar og lun. Når den vaskes, anbefaler jeg, at du lukker lynlåsen helt, så stoffet i lynlås-stolpen ikke flosser.

Dragterne er nedsat med 50% – fra 499,95 kr til 249,95 kr. her

 

Molo fleece med bjørneklo + tip om vask

Molos teddy-fleece med bjørnekloen er nærmest legendarisk. Jeg har solgt mange – virkelig mange – af dem, da jeg i tidernes morgen ejede butikken med second hand babytøj. Modsat det andet fleece tøj fra Molo, opdagede jeg ofte, at disse jakkers fibre, efter vask, blev stive og lodne. En kunde fortalte mig, at hun tilsatte eddike i maskinen, og derefter tørrede jakkerne i tumbleren ved lav temperatur. De blev fine og bløde som nye – anbefalingen er hermed videregivet.

Molo bjørneklo fleece heldragt

Fleecedragten med bjørneklo på ærmet, går under navnet Unity, og er en rigtig vamset sag. Den indeholder 70% naturligt bomuld og kan, ligesom fleecedragten med vanterne, bukkes om ved hænder og fødder i de små størrelser. På Molo.dk findes den i fem forskellige farver, og er sat ned fra 499,95 kr. til 249,95 kr. Du finder den her.

 

Molo jakke fleece bjørneklo

Fleece jakken med bjørneklo fås i 6 farver. Den er på tilbud til 199,95 her

 

Molo heldragter med polar- og teddy fleece

Molo fleece tilbud

Molos fleece dragter, Uny, er fremstillet af polar-fleece på kroppen, og teddy-fleece på ærmer og hætte. Ærmene er ligeledes forsynet med bjørneklo. Den fås i 2 forskellige farver til 249,95 kr. her

 

Tilføj en kommentar