Babypaabudget.dk

Mini Rodini

Mini Rodini på udsalg

Webshops med Mini Rodini på udsalg:

Parcellet – Mini Rodini babytøj sælges med 50% rabat

Buksetrolden – netop nu op til 40% rabat på Mini Rodini

 

Bag om mærket Mini Rodini

Det er Illustratoren og kunstneren Casandra Rhodini, som har skabt mærket Mini Rodini i 2005. Med mærket ville hun udtrykke sin hyldest til klodens legesyge børn, og deres fantasifulde udvikling. Hun ønskede samtidig at skabe noget helt nyt – og endnu bedre-  børnetøj, end dét der dengang fandtes på det hurtigt voksende marked.

Starten på Mini Rodinis lange succesfulde rejse, udspilledes i nogle få udvalgte butikker i Stockholm. Her blev den første kollektion af børnetøj lagt på hylderne, og i løbet af ganske kort tid, var alt revet væk. Forældrene var ellevilde med det fine tøj, og børnene elskede at have det på. Og det gør de stadig. For Mini Rodini roses netop for både at tilgodese de voksnes krav til kvalitet, og børnenes begejstring for de kreative og farverige prints.

 

Fra Sverige til Kuwait

Med årene er Mini Rodini vokset sig mægtig stor. Faktisk så stor, at der alene i Sverige findes 5 butikker, og 500 forhandlere på verdensplan. Mini Rodinis kollektioner er i dag repræsenteret i nogle af verdens mest prestigefyldte varehuse. Blandt disse tæller Harvey Nichols i Kuwait, Selfridges i London, Little Fashion Gallery i Paris og Barneys i New York.

Mini Rodini designer i dag både babytøj, børnetøj, tasker, badetøj, accessories, flyverdragter og meget andet. Senest har mærket teamet op med Adidas, og dette samarbejde har resulteret i en kreativ og finulig linie, som sælges i begrænsede eksemplarer.

 

Bæredygtigt design

Udover at ville skabe lækre kollektioner i børnehøjde, har Mini Rodini en anden – og ligeså vigtig – dagsorden. For Mini Rodini er vældig engageret i miljømæssige spørgsmål, og vil aldrig lade designet komme før hensynstagen til miljøet. Derfor er Mini Rodinis kollektioner altid produceret på en så skånfuld måde som overhovedet muligt. De materialer, der hovedsageligt anvendes i produktionen er økologiske, genanvendelige og robuste. Faktisk så robuste, at tøjet fra Mini Rodini siges at være noget af markedets mest slidstærke. Og det er jo i sig selv godt for miljøet.

Mini Rodini går heller aldrig på kompromis med hverken det etiske eller sociale ansvar. Dette betyder, at arbejdsvilkårene i produktionslandene vægtes højt, der sammen med de miljømæssige hensyn skal bidrage til, at verden bliver et bedre sted.

 

Mini Rodini børnetøj og tilbehør på tilbud

Jeg er fan af Mini Rodini. Derfor vil jeg – tro mod bloggens koncept – altid poste indlæg, så snart jeg finder de bedste tilbud på Mini Rodini babytøj eller børnetøj. Som nævnt i ovenstående, tæller Mini Rodinis design mere end tøj, og når accessories i alle tænklige afskygninger kommer på udsalg, vil du blive informeret (se bl.a. indlægget om tilbud på rygsække til børn).

Du kan læse mere om mærket på Mini Rodinis officielle hjemmeside.