Babypaabudget.dk

Mini A Ture UV badetøj med 60% rabat

Det vrimler med gode tilbud på børnetøj overalt på nettet. Det er ikke små symbolske rabatter, butikkerne tilbyder – tværtimod. Eksempelvis er der lige nu op til 60% besparelse på babytøj fra Mini A Ture i butik lillehimmelblaa.dk. Grunden til denne markante rabat er, at Mini A Ture udgår fra butikkens sortiment.

 

Mini A Ture UV badetøj med 60% rabat

Mini A Ture udsalget hos lillehimmelblaa.dk er mestendels fra denne sæson – det vil sige SS17 – og deriblandt finder du dette fine badetøj med UV50 beskyttelse:

Mini A Ture badetøj med UV filter

Begge dragter fremstillet i 80% nylon og 20% elastan. Dragten til venstre har små lyseblå palmeprints, og den til højre prydes af fine kirsebær. Normalprisen for UV-badedragterne er 299,00 kr, og fratrukket 60% rabat, kan du købe dem for kun 119,60 kr. her.  NB! Du kan vælge mellem flere størrelser, når du klikker på den knap, der hedder 6 M.

 

Mini A Ture badebukser UV-filter

Badebukserne med UV-filter er foret på indersiden, og har et lækagesikkert mellemlag. Som ekstra beskyttelse mod ‘uheld’ er der elastik ved benene. Førprisen for Mini A Ture badebukserne er 199,00 kr. Minus 60% rabat, kan du få dem for 79,60 kr. her NB! Du kan vælge mellem flere størrelser, når du klikker på den knap, der hedder 6 M.

 

Mini A Ture solhat på tilbud

 

Mini A Ture solhat med UV filter

Solhatten fra Mini A Ture er fremstillet i samme kvalitet som badetøjet. Hatten har skygge foran samt en lang skygge i nakken. Med denne solhat, er din baby godt beskyttet mod solens stråler. Der er netop nu 40% rabat på hatten, og er sat ned fra 149,00 kr til 90,60 kr. her

 

Kommentarer
3 kommentarer til “Mini A Ture UV badetøj med 60% rabat”
  1. Anne siger:

    Wauv det er godt nok billigt.

  2. Jytte siger:

    Hej…er der ikke flere Uv draget med minus 60 procent….kan ikke finde dem…
    Mvh Jytte

Tilføj en kommentar