Babypaabudget.dk

Mini A Ture regntøj på udsalg

Udsalg på Mini A Ture regntøj til små drenge og piger

Regnen fortsætter ufortrødent, og det samme gør de gode tilbud på regntøj til de mindste. Fik du i øvrigt læst indlægget om tilbud på gummistøvler til børn, hvor du kan spare op til 64%?

Jeg har været forbi webshoppen NayaogNohr.dk, hvor de netop nu har tilbud på de sødeste regnsæt til børn fra danske Mini A Ture. Alle størrelser er stadig repræsenteret i begge farver, så du går næppe forgæves 🙂

 

Udsalg på Mini A Ture regntøj til børn

Mini A Ture regnsæt på tilbud

Skønt rosafarvet Mini A Ture regnsæt. Charlene jakken har det fineste snit og små læg midt på maven. Foran på regnjakken er der endvidere søde små lommer, der lukkes med tryklåse, og i den ene lomme finder du Mini A Tures kendte stjerne refleks. Den aftagelige hætte har elastik i kanten, så den beskytter dit barn ekstra godt mod vejr og vind.

Regnjakken er nedsat fra 349,00 kr. til 249,00 kr. her

Regnbukserne, der farvemæssigt passer fint til jakken, har en masse praktiske finesser. De har elastiklukning ved benene og desuden skoelastik, der kan tages af. De justerbare seler krydser på ryggen, og lukkes/åbnes nemt med klikspænder. Det bør lige nævnes, at selerne er lavet af elastik, hvilket sikrer maksimal komfort og fri bevægelighed for dit barn.

Regnbukserne er på tilbud til 219,00 kr. her

 

Lyseblåt Mini A Ture regnsæt fra på tilbud

Regntøj fra miniature på tilbud

 

Julien regnjakken fra Mini A Ture har en aftagelig praktisk hætte med skygge. Jakken lukkes med både lynlås og trykknapper. Foran på jakken er der to små lommer, hvori du i den ene finder Mini A Tures stjernerefleks. Ærmerne har desuden elastik ved håndledene, der sørger for, at dit barn er godt beskyttet mod regn og vind.

Du kan købe regnjakken nedsat fra 299,00 kr. til 219,00 kr. her

Rubi regnbukserne har praktiske elastikseler, der kan justeres. Der er elastiklukning i foden, så regnvandet ikke slipper ind, og endvidere er der skoelastikker, som kan tages af.

Regnbukserne er fremstillet i et blødt og lækkert materiale, som dit barn vil elske at have på.

Hos NayaogNohr.dk er regnbukserne sat ned fra 299,00 kr, til 219,00 kr. Se her

 

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tilføj en kommentar