Babypaabudget.dk

LuckyBoySunday

Alt om tilbud på LuckyBoySunday

Anbefalede webshops, der forhandler LuckyBoySunday

 

Må jeg se dit værelse

Børnenes Kartel

Sovedyret

 

Bag om LuckyBoySunday

We design best friends er LuckyBoySundays motto. Og med bedste venner forstås de blødeste og lækreste strikkede bamser og dukker til børn. Bamserne er strikket i alpaca uld i Bolivia, hvor netop alpaca-ulden i århundreder har været ét de materialer, som Bolivia værner mest om. Hvilket er helt forståeligt, for denne uld, er blød som det reneste cashmere.

Herhjemme, og i mere end 40 andre lande, er bamserne elsket af børn og voksne, og der gik ikke lang tid, før vi kom på fornavn med bamserne Uffe, Nulle, Blib Blob, Loulou, Balthazar og Polly. Bamserne og dukkerne kendetegnes især ved deres bløde indre og ydre, samt det lidt skæve og humoristiske design.

Udover bamserne og dukkerne producerer LuckyBoySunday også fine puder i alpaca uld. Ligesom bamserne er de mestendels fremstillet i blide farver, og ikke sjældent ser man også her den finulige til design, som kendetegner mærket. Puderne er både til børn og voksne – til stuen, soveværelset og børneværelset. Den mest kendte af alle puder må være dén, der er designet som et hus. Denne pude hedder i øvrigt meget passende ‘my favorite place’.

Firmaet blev grundlagt i 2007 i København, og som nævnt overfor, sælges produkterne nu i mere end 40 lande. LuckyBoySunday værner om vores klode, og sætter en ære i bæredygtig produktion. Produktionen i Bolivia foregår også efter princippet om fairtrade, det vil sige, at den fattigste del af befolkningen – mænd som kvinder – arbejder under ordnede forhold til en god løn.

I sortimentet finder du endvidere sengetøj, tæpper, brugskunst, plakater og andre skønne ting. Tæpperne er lavet på en lille fabrik i Indien – og vævningen foregår pr. håndkraft.

Én af de nyeste produkter er bamserne i kunstpels, som produceres i Kina. Det er ikke tilfældigt at det netop blev Kina, som skulle producerer LuckyBoySunday’s faixfur kollektion. For Kina har om nogen sans for detaljerne, hvad angår produktion af teddybamser. LuckyBoySunday besøger i øvrigt produktionsstederne i Kina ofte, og sammen skaber de bamser, som får det helt særlige ‘LuckyBoySundayske’ udtryk.

 

Lagersalg og tilbud på LuckyBoySunday

Af og til afholder LuckyBoySunday lagersalg, hvilket jeg naturligvis vil skrive om i god tid på bloggen. Det sker også, at LuckyBoySundays egen webshop har ekstra gode tilbud, som jeg for eksempel skrev om i dette indlæg: LuckyBoySunday på udsalg

Hvis der hverken er et nært forestående lagersalg eller fornemme rabatter i LuckyBoySundays webshop, vil jeg poste indlæg lige så snart jeg spotter LuckyBoySunday på tilbud i andre butikker.