Babypaabudget.dk

Bedste tilbud på lucky boy sunday

LuckyBoySunday udsalg – spar penge på lækkert håndstrikket interiør

Det danske firma LuckyBoySunday er en verden af strikket legetøj og interiør i fineste kvalitet. Firmaet blev grundlagt i 2007, og i dag forhandles mærket i mere end 40 lande. LuckyBoySunday’s strikkede kollektioner er produceret i Bolvia, hvor der anvendes den fineste alpaca uld, der er lige så blød som cashmere.

En ikke uvæsentlig ting at nævne er, at LuckyBoySunday har stor fokus på en bæredygtig og ansvarlig produktion, og følger fairtrade handels-princippet.

I LuckyBoySunday’s kollektioner finder du blandt andet håndstrikkede bamser, dukker, puder, sengetøj og finurlig og lækkert brugskunst.

 

LuckyBoySunday på tilbud

Netop nu kan du spare penge på LuckyBoySunday’s strikkede designs – nedenstående er de bedste tilbud, jeg kunne opstøve på nettet:

Favorite place tilbud LuckyBoySunday

De håndstrikkede puder – My Favorite Place – er lavet af 100% blød baby alpaca uld. De måler 33 cm i højden, og er nedsat fra 449,00 kr til 314,00 kr. her

 

Kiki dukke på udsalg

I webshoppen Børneneskartel.dk er den søde strikkede dukke, Kiki, nedsat fra 499,95 kr til 299,95 kr. Dukken måler 22 cm og er lavet i blød alpaca uld.

 

Lucky Boy Sunday Polly dukke udsalgPolly er en lille håndstrikket dukke med et næsten sørgmodige udtryk. Den er fundet hos Børnenes Kartel på tilbud til 299,95 kr (førpris 499,95 kr).

 

Lucky Boy Sunday Gorby bamse tilbud

Det er også hos Børnenes Kartel, jeg fandt det allerbedste tilbud på den fine bamse ‘Gorby’ fra LuckyBoySunday. Den er strikket i 100% baby alpaca uld, og sat ned fra 825,00 kr til 475,00 kr.

 

Strikket dukke LuckyBoySunday tilbud

Dukken Blip Blop er så fin med lange øjenvipper og sød kappe. Den er strikket i baby alpaca uld, og måler 51 cm. Førprisen er 899,00 kr – nu sat ned til 499,95 kr her

 

Lucky Boy Sunday Bunty tilbud

 

Den fine bløde dukke, Bunty, måler 30 cm. Den er nedsat fra 825 kr. til 475 kr. her

Tilføj en kommentar