Babypaabudget.dk

Bedste tilbud på lucky boy sunday

LuckyBoySunday udsalg – spar penge på lækkert håndstrikket interiør

Det danske firma LuckyBoySunday er en verden af strikket legetøj og interiør i fineste kvalitet. Firmaet blev grundlagt i 2007, og i dag forhandles mærket i mere end 40 lande. LuckyBoySunday’s strikkede kollektioner er produceret i Bolvia, hvor der anvendes den fineste alpaca uld, der er lige så blød som cashmere.

En ikke uvæsentlig ting at nævne er, at LuckyBoySunday har stor fokus på en bæredygtig og ansvarlig produktion, og følger fairtrade handels-princippet.

I LuckyBoySunday’s kollektioner finder du blandt andet håndstrikkede bamser, dukker, puder, sengetøj og finurlig og lækkert brugskunst.

 

LuckyBoySunday på tilbud

Netop nu kan du spare penge på LuckyBoySunday’s strikkede designs – nedenstående er de bedste tilbud, jeg kunne opstøve på nettet:

Favorite place tilbud LuckyBoySunday

De håndstrikkede puder – My Favorite Place – er lavet af 100% blød baby alpaca uld. De måler 33 cm i højden, og er nedsat fra 449,00 kr til 314,00 kr. her

 

LuckyBoySunday på tilbud

I butikken Karrusella.dk er den populære strikkede dukke, Little Fancy Nulle, nedsat fra 749,00 kr til 449,40 kr. Dukken måler 70 cm og er lavet i blød alpaca uld.

 

Strikbamse luckyboysunday tilbud

Little Pepe Doll er en lille håndstrikket bamse med et næsten sørgmodige udtryk. Den er fundet på Karrusella.dk på tilbud til 227,40 (førpris 379 kr).

 

 

 

luckyboysunday uffie bamse udsalg

Det er også på Karrusella.dk, jeg fandt det allerbedste tilbud på den fine Uffie Doll fra LuckyBoySunday. Den er strikket i 100% baby alpaca uld, og sat ned fra 749,00 kr til 449,40 kr.

 

Strikket dukke LuckyBoySunday tilbud

Dukken Blip Blop er så fin med lange øjenvipper og sød kappe. Den er strikket i baby alpaca uld, og måler 51 cm. Førprisen er 899,00 kr – nu sat ned til 539,40 kr her

 

strikket dukke udsalg

Den bedrøvede bløde dukke, Jealous Baby, måler 35 cm. Den er nedsat fra 649,00 kr til 389,40 kr her

Tilføj en kommentar