Babypaabudget.dk

Hevea badeand på tilbud

Hevea badedyr på udsalg

Det danske firma Hevea er opkaldt efter gummitræet Hevea Brasiliensis. Og det er netop naturgummiet fra dette træ, Heveas sortiment er fremstillet af. Samtlige produkter fra Hevea er 100% frie for skadelig kemi, og al produktion foregår på bæredygtig vis.

 

Badedyr fra Hevea – til glæde for dit barn og miljøet

Badedyrene fra Hevea er lavet af 100% naturgummi. Tro mod tanken om økologi, er badeænderne malet med farver fra plantepigmenter, som selvsagt ikke indeholder nogen form for kemi. Endvidere er der hverken samlinger eller huller i badedyrene, hvilket sikrer, at de ikke kan gemme på gammelt badevand eller anden snavs.

 

Hevea badedyr til halv pris

Hevea badedyr på tilbud

Sættet fra Hevea er en oplagt gave til barnedåb. Det består af 3 søde badeænder i forskellige størrelser. Sættet fås lige nu til halv pris – nedsat fra 499,95 kr. til 249,98. Du kan købe hele andefamilien her OBS! Tilbuddet er udløbet

 

Hevea badeand og bidering på tilbud

Ænderne her hedder Kawan, og er et 100% naturprodukt. De er nemme for dit barn at gribe fat i, og rillerne på næbbene gør, at de er ideelle, når dit barn begynder at få tænder. Du kan finde sættet med badeanden og bideringen på pixizoo.dk, hvor det er nedsat til 191,00 kr.

 

Køb Heveas Kawan and med rabat

Kawan and fra Hevea på tilbud

Du kan også købe den søde Kawan badeand separat, uden bideringen. Den måler 14 cm, og er sat ned til 119 kr. her

 

100% naturgummi formet som en fisk

 

Badefisk fra Hevea tilbudFisken her gør er nem for dit barn at gribe fat i – også når den er våd. Du kan finde fisken på tilbud til 64 kr. her.

 

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tilføj en kommentar