Babypaabudget.dk

Stor guide til gratis babypakker og startpakker 2017

Så er tiden inde til at lave en ny guide til alle de gratis babypakker, der findes på markedet. Siden jeg sidst skrev indlægget om de mange startpakker, du kvit og frit kan erhverve dig, er enkelte udgået, mens nye er kommet til. I nedenstående har jeg – i tilfældig rækkefølge – listet alle de babypakker, jeg har kendskab til, og kender du til andre, er du naturligvis meget velkommen til at skrive en kommentar.

Bemærk, at pakkernes indhold kan variere i forhold til det beskrevne og til de viste billeder.

 

Gratis babypakke fra Fakta

En af de senest tilkomne gratis babypakker er dén fra Fakta. Babykufferten indeholder alt fra pusleunderlag til bleer, sutter og zinksalve. For at modtage den gratis skal du tilmelde dig på Fakta’s hjemmeside, hvorefter du vil modtage en SMS med dit værdibevis, som du viser til én medarbejder i butikken. Vær opmærksom på, at det kræves, at du har en smartphone, for at du kan åbne værdibeviset.

Babykuffert fra Fakta

Gratis blepakke fra Libero

Den klassiske babypakke fra Libero, er tilsyneladende udgået og erstattet af en ny pakke, som er en prøve på Liberos Touch bleer i størrelse 1 & 2. For at få fingrene i den gratis blepakke fra Libero, kræves det blot, at du melder dig ind i Liberoklubben her. Herefter vil du – indenfor 24 timer – modtage en mobilkupon, som du kan indløse i enten Bilka, Føtex, Kvickly, SuperBrugsen eller Dagli’Brugsen.

Libero touch bleer

Gratis babypakke fra SuperBrugsen

Hvis du er medlem af Coop.dk, kan du ganske gratis få deres store og lækre babypakke (i modsat fald, koster den 220 kr.). Startpakken fra SuperBrugsen indeholder en masse dejlige ting til dig og selv og din baby fra  Änglemark, og du kan få den lige her. Hvis du endnu ikke er medlem af Coop.dk, kan du benytte denne indmeldelsesformular (bemærk, at det koster 200 kr. at blive medlem. Pengene får du retur, dén dag, du ikke længere ønsker medlemsskab).

gratis-babypakke-fra-superbrugsen

 

Gratis babypakke fra Lidl

Lidl’s gratis startpakke til gravide hører også til blandt de nyeste i rækken, og den er allerede blevet vældig populær blandt vordende- og bybagte forældre. Pakken indeholder lutter gode astma- og allergivenlige produkter, heribland en pakke bleer fra Lidl’ s eget mærke, Toujours, en økologisk bodystocking, en pakke vådservietter samt en økologisk taske fra Toujours. Du kan få den gratis babystartpakke helt frem til din baby er 6 måneder gammel. Pakken bestiller du lige her, hvorefter du printer bestillingbekræftelsen ud, og henter pakken i dén butik, du har valgt.

babystartpakke-fra-lidl

 

Gratis babystartpakke fra Føtex

Føtex har for nylig lanceret Føtex for de små, og her har du mulighed for at få to gratis gaver, når du melder dig ind. Den ene er en lille gave til dit barn (alder op til 3 år), og den anden er en eksklusiv babystartpakke, såfremt du er gravid. Du kan læse mere om Føtex for de små, og tilmelde dig klubben her.

foetex-for-de-smaa

 

Gratis babypakke fra Rema 1000

Én anden af de gratis babypakker, der er blevet ret så populær blandt gravide, er dén fra Rema 1000. Pakkens indhold tæller blandt andet en hel pakke vådservietter, en hel pakke New Born bleer fra Rema’s eget mærke, en pakke skumvaskeklude, en sut, en bamse og en lille overraskelse. Den fine pakke får du ved at udfylde denne formular, som du efterfølgende afleverer i dén Rema 1000 butik, du har valgt (såfremt, du ikke kan finde en Rema 1000 under dit postnummer, kan du se, hvor den nærmeste Rema 1000 ligger her).

babystartpakke-fra-rema-1000

Gratis startpakke fra Matas

For at modtage den gratis babypakke fra Matas, kræves der, at du bliver medlem af Club Matas. Du kan finde indmeldelsesformularen her (husk, at du på side 2 skal oplyse, at du er gravid, hvis du ønsker den gratis babypakke. Pakken fra Matas indeholder alle mulige små prøver på Matas egne produkter til både dig og din baby.

matas-babypakke

 

Én af de klassiske gratis babypakker fra BabySam

BabySams gratis startpakke til gravide har eksisteret lige så længe, jeg kan huske. Indholdet kan variere fra år til år, men i skrivende stund, har jeg ladet mig fortælle, at pakken indeholder følgende: 1 pakke Pampers bleer, 1 blespand fra AngelCare, 1 tube Derma Eco Salve, 1 Avent sut og 1 stk. gavekort på 100 kr. til BabySam. BabySams babybox kan du bestille fra 3 måneder før termin og frem til 3 måneder efter dit barn er født. Du kan tilmelde dig babyboxen her.

babybox-fra-babysam

Læs også:

PhotoCare gratis babypakke

Gratis MAM sut

Børnepenge 2017 – satser og udbetaling

Kommentarer
16 kommentarer til “Stor guide til gratis babypakker og startpakker 2017”
 1. Anita Sjelle siger:

  Har Miljøpunkt ikke også en babypakke? Kh. Anita S.

 2. Fie Svante siger:

  Tak for guiden, jeg mangler kun at få dem fra Rema og brugsen. Mvh Fie

 3. Annemette Ryde siger:

  Vil bare lige minde dig om at apoteket også har de gratis pakker. Annemette

  • Hej Annemette. Tak for dit input til gratis babypakker. Jeg har dog ladet mig fortælle, at det kun er meget få apoteker, som har disse pakker. Derfor har jeg undladt at nævne dem, så folk ikke går forgæves. Bedste hilsener fra Helle

   • Mette siger:

    Jeg har talt med flere apoteker som oplyser at de IKKE kører fast med de pakker mere.
    Det er kun rent tilfælde hvis de har noget liggende.

 4. Merles mor siger:

  Hej! Kan i sende pakkerne? bor nemlig langt fra byen. tusind tak skal i ha

  • Hej Merles mor.
   Desværre annoncerer jeg kun for diverse babypakker. For at modtage dem, skal du henvende dig til de butikker, som jeg linker til i ovenstående.
   Rigtig god fornøjelse.
   De bedste hilsener fra
   Helle

 5. Susanne siger:

  Ottendal er et nyt firma der også har en babypakke. Dog skal man overføre portoen (39 kr.) til dem før de vil sende pakken. Pt kan de kun findes på Facebook.

  Jeg modtog min babypakke i dag, der var 2 bleer og en sød babyhue. Men alle pakkerne er forskellige. De laves individuelt, indholdet baseres dog på kønnet af ens baby, hvis man oplyser det.

 6. Hej Susanne.
  Tusind tak for dit tip.
  Jeg har været inde og lure på Ottendals side på Facebook. Men som jeg læser det, skal man købe noget, før det udløser en gratis gave, eller?
  Ha’ en god dag.
  Bedste hilsener fra
  Helle

  • Susanne siger:

   Nej, det skal man ikke.
   Man skal bare sende dem en mail med følgende oplysninger:

   Terminsdato
   Barnest køn
   Dit navn
   Din adresse – og HUSK postnummer
   Din e-mailadresse
   Dit mobilnummer

   Og så får man en mail med mobilepay oplysninger eller kontonummer hvor man overfører portoen til.

   • Tusind tak for svaret, Susanne. Altid skønt med tips til nye babypakker.
    Bedste hilsener fra
    Helle

    • Nina siger:

     Lige en rettelse til Ottendal, så har de pga klager fjernet babypakken igen allerede, og har nu at hvis man køber noget, vedlægger de en ting til baby 🙂

     Man får følgende besked 🙂

     Kære tilmeldte

     Grundet nogle klager fra enkle personer da vi startede op d. 1 marts, angående vores gratis baby pakker. Har vi vært nødsaget til at ændre det hele da vi ikke ønsker at ødelægge vores firma og ikke mindst vores koncept med de gratis baby pakker som vi selvfølgelig stadig gerne vil tilbyde alle jer gravide kvinder. (træls nogle skal ødelægge det for alle jer andre) ☹

     Vi har kontaktet mama med henblik på at få ændret vores link til deres hjemme side.

     Vi vil derfor tilbyde fremadrettet stadig de gratis baby pakker som vi nu vil kalde gratis baby gave. For at få fingrene i en gratis baby gave skal i vedlægge en ordrer hos os via facebook og skrive + gratis baby gave. Vi vil derefter tage imod jeres ordrer vedlægge den i pakken sammen med jeres gratis babygave fra os. Vi har derfor produkter helt ned til 39 kr som man kan købe (hvilket var det samme som du skulle betale for porto) Du får derfor både dit ønskede produkt samt en gratis baby gave.

     Håber at høre fra dig igen via facebook

 7. Duha siger:

  Hej, jeg elsker denne gruppe

Tilføj en kommentar