Babypaabudget.dk

Hjemmesko baby udsalg

Funklende futter til små fødder og priser

Årstiden er stadig højaktuel for hjemmesko til de mindste. Nedenfor har jeg samlet nogle fine sko uden foer, der passer perfekt til både forår- og sommerbrug. Endvidere har de det til fælles, at de netop nu fås til en virkelig god pris. De er nemlig fundet på Ungerne.dk og Mamalil.dksom begge har ophørsudsalg – også på de allernyeste varer.

Du kan her se en opdateret liste med alle de nyeste ophørsudsalg med babytøj og børnetøj.

 

60% rabat på sølv sko fra Petit by Sofie Schnoor

Petit by Sofie Schnoor hjemmesko sølv

De fineste glitrende hjemmesko fra Petit by Sofie Schnoor. Skoen har en justérbar rem, og er lavet af læder. Sålen er ditto i læder, forsynet med trædeflader i gummi. Førprisen er 349,00 kr. Med 60% rabat kan du nu købe dem til bare 139,60 kr. hos Ungerne.dk 

Fås også i sorte med glimmer her.

 

Pom Pom hjemmesko med guld camouflage

Pom Pom hjemmesko

Lækre ‘guld’ hjemmesko med 40% rabat. Skoene har fast hælkappe og lukkes med velcro. De er fremstillet i læder og har en solid og skridsikker bund. Skoene er sat ned fra 299 kr. til 179,40 på Mamalil.dk. Bemærk, at rabatten først fratrækkes ved kassen.

Fås også i rosa version med guldprikker til samme pris her:

 

 

Hjemmesko med fine detaljer fra Petit by Sofie Schnoor

Petit by Sofie Schnoor hjemmesko ruskind

Hos Ungerne.dk får du netop nu også 60% rabat på disse skønne hjemmesko med frynser. De er fremstillet af ruskind, og er sat ned fra 329,00 kr. til bare 131,60 kr.

 

Hjemmesko med mus fra Petit by Sofie Schnoor

Hjemmesko Petit by Sofie Schnoor mus

Sødere hjemmesko fås næppe. Fine ferskefarvede hjemmesko med broderet muse-ansigt fra Petit by Sofie Schnoor. De er fremstillet af skind, lukkes med velcro-rem, og er sat ned fra 349,00 kr. til 209,40 på Mamalil.dk 

Bemærk, at rabatten først fratrækkes ved kassen.

Tilføj en kommentar