Babypaabudget.dk

Mini A Ture Anorak på tilbud

Fine forårsjakker fra Mini A Ture på tilbud

Mangler din baby en fin og klassisk jakke til foråret, kunne disse anorakker fra Mini A Ture være et godt bud.

Siden Mini A Ture lanceredes i 2002, er de blevet kendt – i Danmark og på internationalt plan – for deres altid stilfulde kollektioner i bedste kvalitet. Et andet, og ikke uvæsentlig nøgleord, i Mini A Tures design er, at børn skal have mulighed for at bevæge sig frit, og således skal tøjet være behageligt at have på.

 

Mini A Ture Anorakker på tilbud

Mini A Ture Anorak på tilbud

Skøn rosafarvet forårs- og sommerjakke til de mindste. Den er fremstillet i 100% nylon på ydersiden, og 65% bomuld/35% polyester på indersiden. Jakken har skjult lynlås og trykknapper i venstre side, samt lommer, der lukkes med lynlås, i begge sider.

Der er dobbelte ribkanter ved ærmerne, og aftagelig hætte. Endvidere har jakken Mini A Tures kendte stjernerefleks, og en lille logorefleks bagpå.

Hos Nayaognohr.dk er jakken fra Mini A Ture på udsalg, hvor den er nedsat fra 649,00 kr. til kun 389,00 kr. Du kan købe den her

 

Jakken findes også i farven ombre Blue til samme nedsatte pris – find den her:

Mini A Ture jakke på tilbud

 

Perfekt forårsjakke fra Mini A Ture på udsalg

Mini A Ture Anorak udsalg

Forårsjakke til både drenge og piger i lækker åndbar kvalitet. Jakkens ydre er lavet af 100% nylon, mens foret er fremstillet af 65% bomuld og 25% polyester. Der er dobbelte ribkanter ved ærmerne og ved hætten, hvilket gør, at jakken er ekstra behagelig at have på. Førprisen for jakken var 599,00 kr. Nu kan du på udsalg købe den til 389,00 kr. her

 

Indlægget her indeholder affiliatelinks

Tilføj en kommentar