Babypaabudget.dk

Fantastiske tilbud på hjemmesko til børn – fra 19 kr!

For at være på forkant med kuldens snarlige kommen, har jeg været på intensiv jagt efter hjemmesko til mine børn. Om end vi stadig har de virkelig kølige temperaturer til gode, er der allerede mange gode tilbud på børnehjemmesko. Rigtig mange.

Hjemmesko fra Pom Pom til kun 19 kr

Bløde og behagelige hjemmesko i skind til børn og babyer fra Pom Pom. De fås i et væld af farver og er nedsat fra 99 kr, til blot 19 kr. pr. par. Du finder dem lige her. Kampagnen er udløbet, derfor er linket fjernet.

Hjemmesko i uld fra Melton på tilbud

De her hjemmesko får min bedste anbefaling. Min ældste søn havde dem forrige vinter, og de er nemme for et barn selv at tage på samtidig med, at de sidder godt om foden. Sålen er skridsikker, og de er nærmest umulige at slide op. Du kan købe dem her, hvor de er nedsat fra 270 kr. til 135 kr.

Kampagnen er udløbet, derfor er linket fjernet.

Håndlavede uld-hjemmesko fra Melton

De fine hjemmesko fra Melton er fremstillet i 100% uld og har ruskindsbund. Du kan finde dem på tilbud her, hvor er på tilbud til 75 kr, hvilket er halv pris i forhold til normalprisen.

Kampagnen er udløbet, derfor er linket fjernet.

 

Uld/filt hjemmesko med velcrolukning

Bløde og varme filthjemmesko med velcrolukning fra Melton. Bunden er skridsikker og fremstillet i 100% ruskind, mens skoens uld er lavet af 100% uld. De er på udsalg til 100 kr her.

Kampagnen er udløbet, derfor er linket fjernet.

Hjemmesko i skind fra Melton til ca. 50 kr.

De er næsten blevet en klassiker, disse hjemmesko i læder fra Melton. De er super bløde, har skridsikre såler og lukkes med praktisk velcro. Du finder dem nedsat til kun 50 kr. her, og de fås i yderligere to farver. Kampagnen er udløbet, derfor er linket fjernet.

Petit Nord Leopard hjemmesko til under 100 kr.

Jeg har været vidt omkring i min søgen efter Petit Nord hjemmesko på tilbud. Jeg fandt de allerbedste tilbud i en engelsk webshop, som også sender til Danmark. Hvis du besøger siden, sisika.co.uk, bør du tage et kig på det lækre uldtøj fra FUB, som også sælges til halv pris og derunder.

Butikken er lukket, derfor er linket fjernet.

Lækre bløde hjemmesko fra Petit Nord er nedsat til ca. 95 kr.

 

Hjemmesko i lammeskind fra Petit Nord

Ligesom ovenstående hjemmesko, har jeg også fundet disse skønne hjemmesko i lammeskind på den engelske hjemmeside. De fås lige nu til ca. 110 kr, hvilket er ca. 1/4 del af dén pris, de koster i danske webshops. Dertil kommer naturligvis fragt til Danmark, men besparelsen er stadig ganske stor.

Butikken er lukket, derfor er linket fjernet.

 

Varme lammeskindsfutter til babyer og børn.

Varme lammeskindsfutter til babyer og børn.

 

Kommentarer
3 kommentarer til “Fantastiske tilbud på hjemmesko til børn – fra 19 kr!”
 1. Karina siger:

  Tænker du at de fra petit nord er den ægte vare? Til den pris??

 2. Hej Karina!
  Jeg ved, at nogle danske mærker foretrækker at videresælge deres overskudslagre i England og Tyskland, fremfor at sætte det på tilbud her i Danmark. Så ja, jeg kan ikke andet end tro, at det er den ægte vare, man her køber.
  Gode hilsener fra
  Helle

 3. Maria siger:

  Hej,

  Vi har tit lækre varer på udsalg. I kan altid holde høje på vores hjemmeside 🙂

Tilføj en kommentar