Babypaabudget.dk

Fabelab på tilbud

Fabelagtige tilbud på Fabelab

Jeg er netop hjemvendt fra ferie i Marrakech, hvilket jeg skriver mere om i et andet indlæg. Af dén og flere andre grunde har det stået sløjt til med at poste blogindlæg, og jeg beklager især, at jeg ikke fik vist jer mine Black Friday favoritter.

Jeg bør nok lige indskyde, at jeg aldrig har været – og sikkert heller aldrig bliver – den største tilhænger af dén slags forbrugsorgier, som Black Friday oftest ender i. Overforbrug er ikke godt for noget eller nogen! Men jeg er svær begejstret for produkter af høj kvalitet og lang holdbarhed, og jeg vil altid slå et slag for at spare penge på ting, jeg mangler.

Hvis du – af den ene eller anden grund – ej heller nåede at købe dét, du (eller dit barn) manglede på årets største shoppedag, så fortvivl ikke. For i den kommende tid vil jeg vise en masse fine tilbud på lækkert tøj og udstyr, skrive om vinterens lagersalg, og andet med samme pengebesparende fortegn.

På min evige tilbudsjagt faldt jeg over virkelig gode priser på babyudstyr fra danske Fabelab. Som et led i Black Friday eventet har webshoppen nedsat priserne på en lang række produkter, og tilbuddene gælder til mandag d. 27. november kl. 11.59. Du kan tilmed få ekstra 15% rabat på de i forvejen nedsatte varer, hvis du skriver koden FABELAB15

Nedenfor finder du et lille udpluk af Fabelab’s mange tilbud – se dem alle hos Fabelab.dk.

 

Baby sengetøj fra Fabelab til 85 kr.

 

Fabelab babysengetøj på tilbudDette fine klassiske baby-sengetøj fra Fabelab kan blive dit for blot 85 kr (normalpris 350 kr). Det findes i to andre farver, og fås også på tilbud i junior- og voksenstørrelse. Sengetøjet er fremstillet i 100% GOTS certificeret bomuld. Du kan købe sengetøjet her – husk at skrive koden FABELAB15 i betalingsdelen.

 

Populær æble-guirlande fra Fabelab på tilbud

 

Fabelab guirlande på tilbud

Guirlanden med de fineste æbler, vil pynte på ethvert børneværelse. Du kan købe den for ca 100 kr. (normalpris 299 kr) her – husk at skrive koden FABELAB15 i betalingsdelen.

 

Praktiske gymnastikposer fra Fabelab på udsalg

Fabelab gymnastikposer på tilbud

For bare 41,65 kr. kan du købe én af Fabelab’s fine gymnastikposer. Posen fås i 6 forskellige farver, og er lavet af 100% GOTS certificeret bomuld. Du finder tilbuddet her  husk at skrive koden FABELAB15 i betalingsdelen.

Kommentarer
2 kommentarer til “Fabelagtige tilbud på Fabelab”
  1. Morten & Mie siger:

    Dejligt du er tilbage. Vi var bange for at din dejlige blog (den bedste i hele Danmark) var lukket 🙁

Tilføj en kommentar