Babypaabudget.dk

Philips Avent Babyalarm på tilbud

De bedste babyalarmer til prisen

Pris og kvalitet går oftest hånd i hånd. Men en babyalarm af god kvalitet, behøver ikke kosten spidsen af en jetjager. De babyalarmer, der tidligere er udråbt som testvindere, er nemlig langtfra markedets dyreste.

Jeg har fundet to forskellige babyalarmer på tilbud. Fælles for dem er, at de begge scorer højt i diverse testresultater som beskrevet herunder:

 

Philips Avent babyalarm SCD506 på tilbud

Philips Avent Babyalarm på tilbud

Testresultat: Topscorer i Forbrugermagasinet TÆNK, og får udmærkelsen “Et godt valg” på sundhedsplejersken.dk

Beskrivelse: Denne babyalarm fra Philips Avent har de vigtigste funktioner, som en babyalarm bør have. Lyden er perfekt, og tillige har alarmen en samtalefunktion, så du kan tale til din baby.

Babyalarmen har en virkelig lang rækkevidde på helt op til 330 meter. Du kan sætte alarmen på den strømbesparende ‘ECO-mode’ , som dog forkorter rækkevidden, men til gengæld mindsker den elektromagnetiske stråling.

Som nævnt overfor er lyden upåklagelig, og takket være den såkaldte DECT-teknologi, er den 100% pålidelig. Alarmen vil ikke blive forstyrret af andre babyalarmer i nærheden, og signalet er tilmed krypteret, så andre ikke kan lytte med.

Du kan læse meget mere om Philips Avent babyalarm SDC506/01 her. Hvis du er medlem af Coop, kan du købe alarmen for 539 kr. inkl. fragt. Prisen for ikke-medlemmer er 799,00 kr. Køb den her.

Du kan også købe den på tilbud hos Babytoys, hvor den inkl. fragt koster 569 kr. Se her.

 

Philips Avent Babyalarm SCD560 – nedsat med 565 kr.

 

Philips babyalarm bedst til prisen

Testresultat: Får topkarakterer af det tyske TMZ Testmagazin og bliver dermed testvinder af i alt 9 forskellige babyalarmer.

Beskrivelse: Babyalarmen Philips Avent SCD560, er ligesom den ovenstående blevet rost for den meget klare lyd. Også denne alarm har en samtale-funktion, så du med din stemme kan berolige dit barn. Endvidere er har den natlampe og kan spille 5 forskellige vuggeviser.

Andre funktioner, som denne babyalarm fremhæves for, er forældre-enheden. Denne har blandt en digital skærm, som viser temperaturen, dér hvor dit barn sover. Også denne model har den eftertragtede ‘ECO-mode’ for at spare på energien og for at mindske radiotransmissionen.

Alarmen rækker 330 meter udenfor, og 50 meter indenfor.

Hos Hvidevarebanditten.dk er babyalarmen nedsat fra 1200 kr. til 635 kr. Du finder den her

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks

 

Tilføj en kommentar