Babypaabudget.dk

Børnepengekredit

Betal med børnepenge + sommerudsalg

Flere og flere webshops tilbyder deres kunder at udskyde betalingen, til dén dag børnepengene udbetales (du kan se datoerne for udbetaling af børnepenge 2017 her). Normalt er jeg ikke den store tilhænger af at købe på klods, men omvendt vil jeg nødigt lade et godt tilbud gå min næse forbi. Og det er netop her, at konceptet ‘betal med børnepenge’ har sin berettigelse.

For i disse dage bugner nettet af sommerudsalg, og jeg kan dårligt tro, at man får lige så megen valuta for pengene, dén dag børnepengene tikker ind på kontoen.

I nedenstående har jeg samlet en række online butikker, der har sommerudsalg, og samtidig tilbyder at udskyde betalingen. Rentefrit endda. Nogle butikker har erstattet ‘betal med børnepenge’ med kreditordningen Viabill, som også er rente- og gebyrfri. Dem har jeg også medtaget i listen:

(Bemærk, at du kun kan udskyde betalingen, når du betaler med dankort eller visa/dankort).

 

Babyfryd.dk – op til 50% rabat på bl.a. Petit by Sofie Schnoor, MarMar, Soft Gallery mfl. Se her, hvordan du kan betale med børnepenge

Babygear.dk – Masser af tilbud på babyudstyr og interiør til børneværelset.

Babytorvet.dk – Tilbud på alt fra alarmer til autostole

Babytoys.dk – Moulin Roty, Vilac og mange flere mærker på udsalg. Læs mere om Babytoys’ betalingsmuligheder her

Buksetrolden.dk – 40% rabat på en masse gode mærker! Læs her om betaling med børnepenge

Cirah.dk – 40% på Mini A Ture. Petit by Sofie Schnoor, En Fant mfl. Cirah tilbyder rentefri kredit, som du kan vælge under ‘betalingsmetode’.

Growingfeet.dk – har netop nu udsalg på sandaler og begyndersko fra bla. Bundgaard, Bisgaard og Angulus. Vælg ‘børnepenge’ under betalingsmuligheder.

Luksusbaby.dk – Udsalg med op til 40% rabat, og mulighed for at betale med børnepenge. Se her

Lykkeleg.dk – Der er sommerudsalg hos LykkeLeg, og shoppen bugner af gode tilbud på lækkert legetøj og fine ting til børneværelset. LykkeLeg tilbyder dig rentefri kredit.

Mollyogmy.dk – op til 69% rabat på kollektionsprøver mv. Skriv ‘børnepenge’ i kommentarfeltet, hvis du vil udsætte betalingen.

Ditvaerelse.dk – fine ting til børneværelset med op til 50% rabat. Webshoppen tilbyder rentefri kredit.

Parcellet.dk – Filibabba med 70% rabat og lækkert økologisk børnetøj med 60% rabat. Du kan her læse om, hvordan du venter med at betale.

Pixizoo.dk – Her kan du købe stort set al slags babyudstyr, og endda med besparelser op til 60% i forbindelse med sommerudsalget. Pixizoo.dk anvender også betalingsmuligheden Viabill.

Smartkidz.dk – Der er sommerudsalg med mærker som Mini Rodini, PopUpShop, Småfolk og mange flere. Tjek også sitets restlager 🙂 Du kan betale med børnepenge hos Smartkidz – se her

Sovedyret.dk – Her kan du spare op til 40% på lækkert sengetøj og meget andet. Der gives børnepengekredit – læs mere her

 

Bemærk, at dette indlæg indeholder affiliatelinks

Tilføj en kommentar