Babypaabudget.dk

Barnets bog, Milestone kort og andre gode minder på tilbud

Indrømmet! Jeg har – til min store fortrydelse – ikke været særlig flittig med at få nedskrevet milepælene fra mine sønners spæde år. Til gengæld har jeg altid været en vældig ihærdig fotograf, og det tæller vel også i mindebanken. Men jeg har gemt samtlige hånd- og fodaftryk, hårtotter, scanningsbilleder og skæringsdatoer, og én dag i nær fremtid vil jeg forevige dem i en samlet bog.

Jeg har derfor surfet lidt rundt på nettet,  for at finde nogle fine materialer til dette formål, og her er, hvad jeg fandt:

 

Barnets bog fra Design Letters på tilbud

barnets-foerste-bog

Det er Arne Jacobsen, der står bag den fine typografi, som præger Barnets Første Bog fra Design Letters. Bogen er udført i høj kvalitet med kraftige sider, og har rigelig plads til billeder og tekst, oplevelser og minder. Der er endda mulighed for at gemme oplevelser og minder fra graviditeten, ligesom der medfølger 12 Milestone Cards, som kan bruges til barnets første 12 måneder. Du kan netop nu købe denne fine bog i enten lyserød eller turkis på tilbud her til 279,30 kr. (normalprisen er 399,00 kr.). OBS! Tilbuddet er udløbet, og linket er fjernet. Bogen kan dog stadig købes mange steder – blandt andet her

 

Barnets Bog – Mine Første år

mine-foerste-aar-barnets-bog

Denne store bog gør det muligt at gemme og samle alt om dit barn i én bog. Her er plads til at nedfælde tanker om graviditeten og fødslen, billeder og tegninger, korte og lange tekster, klenodier og oplevelser, minder og erfaringer. Med andre ord er denne bog – som i øvrigt menes at være markedets bedste – alt, du behøver til at lagre erindringer om dit barns første år.

Bogen fås i lysegrå, lyserød og lyseblå og er netop nu nedsat fra 349,00 til 269,00 kr. Tilbuddet finder du på denne hjemmeside, som også har andre fine bøger i dén kategori.

 

Gipsaftryk af din babys hænder og fødder

bambam-gipsaftryk

Man glemmer hurtigt, hvor små hænder, fingre, tæer og fødder vores børn havde, da de var bittesmå. Til at genopfriske hukommelsen, er det en ret så kær idé at have et gipsaftryk af eksempelvis podernes babyhænder. En idé som også er oplagt til en gave i øvrigt. Du kan for 128 kr. købe hele gipssættet i denne butik.

 

 

Milestone Cards med 50% rabat

Milestones babykort på tilbud

Disse Milestone kort er en relativ ny trend i Danmark. Ligesom barnets bog, er disse kort en god hjælp til at få skrevet sjove ting og skønne oplevelser ned. De er netop nu nedsat fra 149 kr. til 74,50 lige her. Tilbuddet er udløbet, og linket er fjernet

 

Milestone Cards til tvillinger på udsalg

milestone-tvillingekortForskellen på almindelige Milestones babykort og disse tvillingekort er, at dette sæt indeholder to af hvert kort. Kortene er den oplagte barselsgave til nybagte tvillingeforældre, som vil forevige deres børns tidlige oplevelser og minder. De kan både bruges af piger og drenge, og sælges i en fin lille gaveæske. Du kan købe dem nedsat fra 199,00 til 99,50 på denne hjemmeside. Tilbuddet er udløbet, og linket er fjernet

 

Lav din egen fotobog – helt enkelt

lav-din-egen-fotobog

At lave sin egen fotobog er heldigvis ikke længere forbeholdt computernørder. Når du samler dine yndlingsbilleder i en flot fotobog fra Cewe bliver du, på brugervenlig vis, guidet igennem hele processen, og resultatet er den fineste fotobog i bedste kvalitet. Cewe fotobøger er så nemme at designe, og du kan endda uploade dine fotos fra instagram eller facebook direkte til siden. Du kan designe din fotobog lige her.

 

Kommentarer
3 kommentarer til “Barnets bog, Milestone kort og andre gode minder på tilbud”
  1. Mor til Svante siger:

    Hej! Har du set at moulin roty også har lavet barnets bog? Den er rigtig fint syns jeg!

  2. Lise Chris siger:

    Hej. Man kan også sagtens selv lave disse ting. Hjemmelavede gipsaftryk og scrapbøger er så dejlige at have senere. Bare en lille ide. Kh. Lise

Tilføj en kommentar