Babypaabudget.dk

Babytøj & Ventetøj på abonnement

REKLAME

Bag den cirkulære børnetøjsidé, VIGGA,  står Vigga Svensson, der også er kendt som grundlæggeren af mærket Katvig. I 2014 startede hun det bæredygtige koncept, som har vundet adskillige priser, og sørget for, at intet mindre end 100.000 stykker tøj har cirkuleret på miljørigtig vis.

VIGGA babytøj på abonnement

Måske kender du allerede VIGGA’s abonnement-service, hvis ikke, kan du læse lidt mere herom i nedestående:

 

Bæredygtigt og økologisk tøj

Tendensen med genbrug har for alvor vundet indpas herhjemme, og fokus på bæredygtighed, miljø og økologi har aldrig været større. Med det cirkulære koncept VIGGA, er DU med til at skåne miljøet, så vores børn kan gå en grøn fremtid i møde. Et VIGGA abonnement skåner jordens ressourcer, og sørger for, at forbruget af vand og bomuld reduceres og Co2-udledningen ditto. Desuden er al tøjet fra VIGGA enten GOTS certificeret eller Svanemærket.

VIGGA er altså særdeles barmhjertig mod naturen. Og mere end det! Konceptet tilgodeser også din økonomi, da du blot lejer tøjet, og altså ikke skal ud og investere i nyt tøj hver eller hver anden måned.

VIGGA babytøj

 

Abonnement på babytøj & ventetøj

Fra 299 kr. om måneden vil du modtage en lækker pakke bestående af økologisk babytøj. Du kan selv vælge blandt en masse skønt tøj, og fire forskellige pakkestørrelser og priser – læs mere her.

Når din baby er vokset fra sit tøj, sender du pakken tilbage til VIGGA. Herefter vil firmaet vil gennemgå det returnerede tøj, vaske det på deres svanemærkede vaskeri, og sørge for, at en ny baby kan få glæde af tøjet. Du modtager ganske automatisk en ny pakke, i takt med, at dit barn vokser. Hvor langsomt eller hurtigt det går, tager VIGGA naturligvis hensyn til – se mere her.

Er du gravid, har du også mulighed for leje tøj, der passer til din voksende mave. Abonnementet starter fra blot 259 kr. om måneden, og du kan her læse om VIGGA’s abonnementservice til gravide her

VIGGA økologisk ventetøj

 

Giv et VIGGA abonnement i gave

Et abonnement til VIGGA’s økologiske babytøj er en oplagt gave til vordende eller nybagte forældre, og der er garanti for jubel.

Et VIGGA gavekort kan enten bruges til ventetøj eller babytøj, og der følger en gratis økologisk gave med. Læs mere om VIGGA’s gavekort her

Gavekort til VIGGA

Kommentarer
1 kommentar til “Babytøj & Ventetøj på abonnement”
  1. Maria Søberg siger:

    Er vild med Vigga tøjet og hele den bæredygtige tanke!

Tilføj en kommentar