Babypaabudget.dk

Indendørs legeland i Jylland

Indendørs legeland i Jylland

I kølvandet på mit tidligere indlæg om indendørs Legeland i København og Sjælland, følger en oversigt over alle indendørs legepladser, der findes i det jyske. Nok en gang overraskes jeg over antallet – der er virkelig mange! Skulle jeg have overset et sted, vil jeg blive mægtig glad for en kommentar. Listen her er i alfabetisk rækkefølge: […]

Indendørs Legeland i København og Sjælland

indendørs legeland københavn

Indendørs legeland er en temmelig kærkommen ‘attraktion’ i vores familie, når vejret viser sit ublide ansigt. Vi har – so far – kun gæstet to af slagsen (til gengæld en masse gange), og søger afveksling, hvorfor jeg har undersøgt markedet for sjællandske legeland. Inden jeg gik i gang med at skrive dette indlæg, troede jeg, […]