Babypaabudget.dk

Smallstuff udsalg

65% rabat på Smallstuff

Jeg er vild med Smallstuffs univers af hæklet legetøj, bløde materialer og fine farver. Smallstuffs basistøj hittede hos os, da mine sønner var små, og ligeså det håndhæklede legetøj.

Du kan netop nu spare 65% skønne ting fra Smallstuff, og nedenstående er blot et mindre udpluk af alt dét, du kan købe hos kronegemme.dk. De fleste ting er i forvejen nedsat med 50%, og hvis du bruger koden ‘ophør’, får du yderligere 15%.

Webshoppen kronegemme.dk er lukket, og derfor er alle links fjernet

Smallstuff rygsæk på tilbud

 

SmallStuff rygsæk tilbud

Perfekt rygsæk til vuggestuen eller børnehaven. Den fås i to farver – blå og rosa – og er sat ned fra 199 kr. til 99,00 kr. Husk at tilføje koden ‘ophør’, så får du yderligere 15% rabat. Du finder tasken her

 

Hæklede rangler med 65% rabat

Smallstuff rangle på tilbud

Fin hæklet rangle som din baby vil elske. Den er hæklet i det blødeste garn, og fås i 4 farver til 64,00 kr. på tilbud her. Husk at skrive koden ‘ophør’, så du får de ekstra 15% rabat.

 

Skønt basistøj fra Smallstuff med 65% rabat

Smallstuff basistøj tilbud

Bodystockings, bukser, undertøj, pyjamas og bluser er sat ned med 50% på kronegemme.dk. Husk koden ‘ophør’, så du får 15% rabat oveni.

 

Suttekæder fra Smallstuff på udsalg

Suttekæde fra Smallstuff på tilbud

Søde hæklede suttekæder i 100% bomuld. De fås med henholdsvis en traktor eller en blomst, og er nedsat fra 129,00 kr. til 64,00 kr. her Husk at bruge koden ‘ophør’, så du kan få de ekstra 15% rabat.

Tilføj en kommentar