Babypaabudget.dk

MarMar babytøj på udsalg

40% på skønt sommertøj fra MarMar Copenhagen

Børnetøj fra MarMar Copenhagen er synonym med lækker kvalitet, stilrent design og nedtonede farver. Tøjet kan kombineres på kryds og tværs, og kan styles op og ned. Dermed egner børnetøj fra MarMar Copenhagen sig både til en tur på legepladsen, og til finere brug.

Bæredygtighed er væsentlig for firmaet, og således er det meste tøj fremstillet i økotex certificerede materialer. Tillige produceres det i lande tæt på Europa, hvilket betyder, at transporten minimeres og miljøet dermed skånes.

Firmaet lancerer hvert år to kollektioner – én med forårs- og sommertøj og én med efterårs- og vintertøj. Det er førstnævnte – SS17 kollektionen – du allerede nu kan købe med mærkbare rabatter. Faktisk er besparelsen på hele 40%, og der er masser af styles og størrelser at vælge mellem hos Parcellet.dk. Mange flere end dem jeg viser herunder:

 

Det populære desertflower-print med 40% rabat

MarMar Copenhagen på tilbud

MarMar har kreeret den skønneste kjole til piger, og kære bloomers til de helt små. Begge modeller er fremstillet i lækkert 100% bomuld med fint print.

Kjolen har elastik i taljen og løst skørt. Den er nedsat fra 549,00 kr. til 329,40 her

De søde bloomer har elastik i både talje og ben. De kostede før 249,00 kr. Nu 149,40 kr. her

 

Fine blå sommernyheder på udsalg

MarMar babytøj på tilbud

Det sødeste babytøj i støvede pastelfarver. Bloomers og skjorte er lavet af en florlet blanding af bomuld og linned, og bukser og body er fremstillet af 50% modal og 50% økotex certificeret bomuld. Bukserne og bodyen egner sig særlig godt til nyfødte, og kan fås helt ned i en størrelse 44.

Bloomers med elastik i taljen og ved lårene er nedsat fra 249,00 kr. til 149,40 kr. her

Skjorten med knapper kostede før 249,00 kr. Den kan nu købes til 149,40 kr. her

Slå-om bodyen med bindebånd er sat ned med 40% fra 189,00 kr. til 113,40 kr. her

De bløde bukser med fødder er nedsat fra 199,00 kr. til 119,40 kr. her

 

UV badetøj fra MarMar Copenhagen på tilbud

Badetøj med UV filter på udsalg

Parcellet har også sat alt UV badetøj fra MarMar ned med 40%. Tøjet har UV 50+ beskyttelse, og i serien finder du både blebadebukser, heldragter, badedragter og badeshorts. Find MarMar’s badetøj på tilbud her

 

Andre gode tilbud på badetøj til din baby:

UV badetøj på udsalg med 50% rabat

 

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tilføj en kommentar