Babypaabudget.dk

Barnets Bog fra WithWhite på udsalg

30% rabat på Barnets Bog fra WithWhite

ANNONCE

Barnets Bog fra WithWhite giver dig mulighed for at forevige dit barns liv med de sjoveste historier, smukkeste minder og vigtigste milepæle.

Bogen, der er udformet som et ringbind, består af 80 håndtegnede sider i A4 størrelse. Designet er simpelt, og materialet er af bedste svanemærkede kvalitet. Al tekst og og illustrationer er holdt i sarte grå toner, hvilket betyder, at det er dine tekster og billeder, som kommer i fokus.

Barnets Bog fra WithWhite følger dit barn helt fra graviditeten til 6-års alderen. Med det fleksible design har du både mulighed for at tilføje flere sider og billeder, ligesom du kan tage de sider ud, som du aldrig fik udfyldt.

Det fine ringbind, der er fremstillet med en blød mat overflade, er lavet i standardstørrelse. Hermed kan du nemt indsætte plastiklommer, og fylde dem op med tegninger, dåbsattester og meget mere.

Barnets Bog er i øvrigt en gave, der altid vil vække jubel – både til vordende- og nybagte forældre!

 

Køb Barnets Bog fra WithWhite på tilbud

Barnets Bog fra WithWhite på tilbud

Den populære ‘Barnets Bog’ fra WithWhite kan du netop nu købe på tilbud. Den er sat ned fra 375,00 kr. til 262,50 kr. i WithWhites egen webshop. Her kan du endvidere købe ekstra sider til bogen, søde milestones og andre skønne ting.

 

Flere indlæg om Barnets Bog på tilbud:

Barnets Bog, Fotobøger & Milestones kort på tilbud

Barnets Bog fra Holly’s på udsalg

Kommentarer
1 kommentar til “30% rabat på Barnets Bog fra WithWhite”
  1. Tilde Rasmussen siger:

    Den har jeg lige købt. Den bedste bog ever made!

Tilføj en kommentar